Ιανουάριος 2022. Η Novapharm λανσάρει το Igactive® Respiraid, ένα νέο καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής με σύνθεση βασισμένη σε συστατικά που υποστηρίζεται έντονα από επιστημονικές μελέτες και συνιστάται τόσο για προφύλαξη όσο και για έγκαιρη θεραπεία λοιμώξεων της αναπνευστικής οδού, ειδικά για ασθενείς με COVID-19. Η ενισχυμένη φόρμουλα του Respiraid περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, βιταμίνη C 1000mg, βιταμίνη D3 2000IU, ψευδάργυρο 25mg & κερκετίνη 75mg καθώς και βόειο πρωτόγαλα τιτλοδοτημένο για την παροχή 10mg αντισωμάτων ανά ημερήσια δόση.

Ιούνιος 2022. Η Novapharm λανσάρει το Igactive® Immune plus. Το Igactive® Immune plus είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή που είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά συστατικά σε δόση «επίθεσης» για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος ενάντια στο κοινό κρυολόγημα και τη γρίπη. Τα συστατικά Igactive® Immune plus, μεταξύ πολλών άλλων, συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και στον φυσιολογικό μεταβολισμό που αποδίδει ενέργεια.

Οκτώβριος 2022. Η Novapharm λανσάρει το νέο, υψηλής ευαισθησίας τεστ αυτοδιάγνωσης της Sejoy, για τον in vitro ποιοτικό προσδιορισμό του αντιγόνου SARS-CoV-2 σε δείγματα ρινικού επιχρίσματος. Το τεστ Sejoy® SARS-CoV-2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ταχεία διερεύνηση ύποπτων περιπτώσεων COVID-19, καθώς και μια επιβεβαιωτική μέθοδος για την ανίχνευση νουκλεϊκού οξέος σε περιπτώσεις εξιτηρίου. Το τεστ Sejoy® SARS-CoV-2 μπορεί να ανιχνεύσει παραλλαγές Omicron. Το τεστ δίνει αποτελέσματα σε μόλις 10 λεπτά, με ακρίβεια έως και 100% για ασθενείς με τιμή CT ≤ 30.